Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shengavit FC MIKA Kaxak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Satunts met een sublieme pass. Daar is Nazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazaryan met een sublieme pass. Yesayan is nu in balbezit. Yesayan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nazaryan is nu in balbezit. Nazaryan speelt de bal door. Rostamyan rent richting de bal. Malatyan onderschept slim de pass. Malatyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - MIKA Kaxak 1:0

9e minuut.
Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan passt de bal met de wreef. Sadoyan is nu in balbezit. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - MIKA Kaxak 2:0

16e minuut.
Karapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Norayan onderschept slim de pass. Norayan met een sublieme pass. Yesayan rent richting de bal. Yesayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - MIKA Kaxak 2:1

27e minuut.
Chitilyan kopt de bal weg. Zargaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yesayan rent richting de bal. Yesayan draait met de bal, schiet en ... Papalyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shengavit FC - MIKA Kaxak 2:2

33e minuut.
Satunts probeert naar een medespeler te passen. Hacheryan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazaryan. Nazaryan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kenosyan is nu in balbezit. Malatyan onderschept slim de pass. Malatyan geeft een hoge lob. Yesayan rent richting de bal. Yesayan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts passt de bal in één keer door. Zargaryan met een sublieme pass. Yesayan is nu in balbezit. Yesayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - MIKA Kaxak 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shengavit FC 53%, MIKA Kaxak 47%.
Shengavit FC - MIKA Kaxak 2:3

49e minuut.
Asatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadoyan onderschept slim de pass. Sadoyan passt de bal zonder na te denken. Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Satunts met een sublieme pass. Malatyan is nu in balbezit. Malatyan passt de bal zonder na te denken. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kenosyan passt de bal in één keer door. Zavenyan rent richting de bal. Zavenyan geeft een lange en hoge pass. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Satunts rent richting de bal. Satunts geeft een lange en hoge pass. Nazaryan rent richting de bal. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - MIKA Kaxak 2:4

88e minuut.
Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan onderschept slim de pass. Rostamyan passt de bal in één keer door. Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - MIKA Kaxak 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shengavit FC 46%, MIKA Kaxak 54%.
Shengavit FC - MIKA Kaxak 2:5