Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noyan Tapan Axperner Kilikia Tigers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dardaryan passt de bal met de wreef. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gevorkyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dardaryan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - Kilikia Tigers 1:0

13e minuut.
Sadoyan kopt de bal weg. Daar is Tsarukyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsarukyan passt de bal met de wreef. Daar is Pandunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Terryan rent richting de bal. Ohanyan onderschept slim de pass. Ohanyan geeft een lange en hoge pass. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Khatcheryan passt de bal zonder na te denken. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan geeft een hoge lob. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tsarukyan rent richting de bal. Tsarukyan met een sublieme pass. Mheryan rent richting de bal. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel. Tsolakyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noyan Tapan Axperner 47%, Kilikia Tigers 53%.
Noyan Tapan Axperner - Kilikia Tigers 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kekejyan met een snelle inworp. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan rent richting de bal. Gevorkyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Antonyan met een harde bal richting middenveld. Khachatryan rent richting de bal. Tsarukyan speelt de bal door. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Khatcheryan is nu in balbezit. Khatcheryan met een sublieme pass. Klungelig pakt Haroutiunyan de bal. Gevorkyan is nu in balbezit. Gevorkyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dardaryan speelt de bal door. Peretsyan controleert de bal met de borst. Mermeryan rent richting de bal. Gevorkyan onderschept slim de pass. Gevorkyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkoyan onderschept slim de pass. Mkoyan met een sublieme pass. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noyan Tapan Axperner 51%, Kilikia Tigers 49%.
Noyan Tapan Axperner - Kilikia Tigers 1:0