Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patanekan Vagrer MIKA Cilicia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Galstyan rent richting de bal. Minassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minassyan geeft een lange en hoge pass. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Markarov trapt de bal weg. Klungelig pakt Minassyan de bal. Mkoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Virabyan passt de bal in één keer door. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarkisov. Minassyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Minassyan kan niet meer verder spelen. Janibekyan komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Varteresyan is nu in balbezit. Varteresyan passt de bal met de wreef. Arakelyan rent richting de bal. Arakelyan draait met de bal, schiet en ... Galstyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - MIKA Cilicia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Vagrer 56%, MIKA Cilicia 44%.
Patanekan Vagrer - MIKA Cilicia 1:0

54e minuut.
Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan geeft een lange en hoge pass. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - MIKA Cilicia 2:0

73e minuut.
Daar is Virabyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arakelyan is nu in balbezit. Mkoyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mkoyan krijgt een gele kaart. Arakelyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Sukiasyan geeft de bal voor. Hacheryan rent richting de bal. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hacheryan kopt de bal weg. Arakelyan is nu in balbezit. Saribekyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saribekyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Vagrer 35%, MIKA Cilicia 65%.
Patanekan Vagrer - MIKA Cilicia 2:0