Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SA Vagharshapat MIKA Cilicia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Saribekyan geeft een lange en hoge pass. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan passt de bal zonder na te denken. Tankyan heeft problemen om de bal te vangen. Tankyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Darbinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Darbinyan kan de bal niet met de borst controleren. Darbinyan passt de bal zonder na te denken. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan draait met de bal, schiet en ... Gunashyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Virabyan met een sublieme pass. Andonyan is nu in balbezit. Tankyan begaat een overtreding. Tankyan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Yedigaryan geeft een lange en hoge pass. Minassyan geeft een lange en hoge pass. Yedigaryan probeert de bal aan de voet te houden. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Andonyan is nu in balbezit. Kocharyan is nu in balbezit. Kocharyan speelt de bal door. Sarkisov is nu in balbezit. Sarkisov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SA Vagharshapat - MIKA Cilicia 1:0

27e minuut.
Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Kaputikyan is nu in balbezit. Izanyan rent richting de bal. Izanyan draait met de bal, schiet en ... Yedigaryan probeert de bal aan de voet te houden. Gunashyan bokst de bal weg. Tankyan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SA Vagharshapat - MIKA Cilicia 1:1

38e minuut.
Takvonyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamgochyan met de inworp. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Virabyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Takvonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Izanyan haalt uit met een fantastische trap. Gunashyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kocharyan haalt uit met een fantastische trap. Markarov kopt de bal weg. Minassyan heeft problemen om de bal te vangen. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SA Vagharshapat 53%, MIKA Cilicia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SA Vagharshapat - MIKA Cilicia 1:1

52e minuut.
Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minassyan begaat een overtreding. Kocharyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andonyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sarkisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkisov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Virabyan geeft een hoge lob. Kaputikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minassyan geeft een hoge lob. Gunashyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Malkhazyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shirinyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kocharyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocharyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SA Vagharshapat 52%, MIKA Cilicia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SA Vagharshapat - MIKA Cilicia 1:1