Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patanekan Vagrer Kilikia Tigers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hacheryan passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bareghamyan de bal onder controle te krijgen. Terryan rent richting de bal. Arakelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arakelyan haalt uit met een fantastische trap. Tomasyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Kilikia Tigers 1:0

5e minuut.
Lusinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arakelyan passt de bal zonder na te denken. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ermoyan geeft een hoge lob. Mkoyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bareghamyan de bal. Danielyan onderschept slim de pass. Danielyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Danielyan is nu in balbezit. Terryan verovert de bal door een tackle van achteren. Terryan passt de bal met de wreef. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mkoyan passt de bal zonder na te denken. Emilyan rent richting de bal. Emilyan speelt de bal door. Arakelyan rent richting de bal. Arakelyan schiet op doel. Tomasyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peretsyan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Danielyan geeft een hoge lob. Sadoyan rent richting de bal. Sadoyan geeft een lange en hoge pass. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kasparov probeert naar een medespeler te passen. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan speelt de bal door. Arakelyan is nu in balbezit. Arakelyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Vagrer 36%, Kilikia Tigers 64%.
Patanekan Vagrer - Kilikia Tigers 1:0

56e minuut.
Peretsyan kopt de bal weg. Mkoyan kan de bal niet met de borst controleren. Emilyan maakt een afschuwelijke overtreding. Emilyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Daar is Lusinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peretsyan kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galstyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mermeryan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lusinyan is nu in balbezit. Varteresyan verovert de bal door een tackle van achteren. Varteresyan probeert naar een medespeler te passen. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Kilikia Tigers 2:0

69e minuut.
Hacheryan probeert naar een medespeler te passen. Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan passt de bal in één keer door. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Kilikia Tigers 3:0

71e minuut.
Inworp. Arakelyan met een snelle inworp. Danielyan is nu in balbezit. Arakelyan is nu in balbezit. Arakelyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lusinyan is nu in balbezit. Lusinyan passt de bal in één keer door. Pandunts rent richting de bal. Pandunts schiet op doel. Galstyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts rent richting de bal. Bareghamyan rent richting de bal. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lusinyan heeft problemen om de bal te vangen. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan passt de bal in één keer door. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Vagrer 35%, Kilikia Tigers 65%.
Patanekan Vagrer - Kilikia Tigers 3:0