Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AR Adana Pataniner
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Ishtoyan rent richting de bal. Araqelyan onderschept slim de pass. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan onderschept slim de pass. Araqelyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hunanyan onderschept slim de pass. Hunanyan geeft een hoge lob. Galstyan heeft problemen om de bal te vangen. Levonyan rent richting de bal. Levonyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Khorenyan met een sublieme pass. Hunanyan heeft problemen om de bal te vangen. Hakobyan rent richting de bal. Tigranyan onderschept slim de pass. Tigranyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Peretsyan trapt de bal weg. Norayan kopt de bal weg. Daar is Baghumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garnikyan rent richting de bal. Garnikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ishtoyan passt de bal met de wreef. Baghramyan is nu in balbezit. Baghramyan met een sublieme pass. Levonyan rent richting de bal. Levonyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Norayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishtoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Baghramyan is nu in balbezit. Baghramyan schiet op doel. Papazyan probeert de bal aan de voet te houden. Manoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AR 61%, Adana Pataniner 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AR - Adana Pataniner 0:0

73e minuut.
Baghramyan speelt de bal door. Levonyan rent richting de bal. Papazyan rent richting de bal. Levonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Levonyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sarafyan kopt de bal weg. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishtoyan begaat een overtreding. Ishtoyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AR 37%, Adana Pataniner 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AR - Adana Pataniner 0:0