Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sis Sewan Adana Sangesur
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dardaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan is nu in balbezit. Papikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dardaryan kopt de bal weg. Tamazyan heeft problemen om de bal te vangen. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan onderschept slim de pass. Boyajyan passt de bal met de wreef. Martinyan rent richting de bal. Martinyan schiet op doel. Aharonyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - Adana Sangesur 0:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishkhanyan met een snelle inworp. Klungelig pakt Kaladjyan de bal. Kaladjyan geeft een hoge lob. Shahinyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mermeryan geeft een hoge lob. Chorekyan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mermeryan de bal onder controle te krijgen. Martinyan is nu in balbezit. Martinyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - Adana Sangesur 0:2

45e minuut.
Daar is Kapukranyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamazyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinyan. Tamazyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tamazyan kan niet meer verder spelen. Sarksyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Sewan 50%, Adana Sangesur 50%.
Sis Sewan - Adana Sangesur 0:2

56e minuut.
Harutyunyan rent richting de bal. Sarksyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapukranyan rent richting de bal. Sarksyan is nu in balbezit. Sarksyan haalt uit met een fantastische trap. Mkrtchyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kotanjyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shahinyan met een snelle inworp. Sarksyan is nu in balbezit. Sarksyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mkrtchyan trapt de bal weg. Harutyunyan kopt de bal weg. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Norayan rent richting de bal. Norayan passt de bal met de wreef. Malkhasyan probeert de bal met de borst te controleren. Martinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Sewan 53%, Adana Sangesur 47%.
Sis Sewan - Adana Sangesur 0:2