Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vagharshapat Adana Sangesur
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Tankyan rent richting de bal. Pachajyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tankyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pachajyan met een sublieme pass. Aivazyan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vagharshapat 57%, Adana Sangesur 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vagharshapat - Adana Sangesur 0:0

54e minuut.
Doeltrap. Pachajyan trapt de bal weg van het doel. Onanyan kopt de bal weg. Boyajyan heeft problemen om de bal te vangen. Boyajyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Dokhoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dokhoyan passt de bal in één keer door. Khchoyan rent richting de bal. Aivazyan onderschept slim de pass. Aivazyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vagharshapat - Adana Sangesur 1:0

70e minuut.
Tankyan rent richting de bal. Tankyan geeft de bal voor. Khchoyan probeert de bal aan de voet te houden. Sharoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dardaryan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Martinyan de bal. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan schiet op doel. Mihranyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vagharshapat - Adana Sangesur 1:1

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khchoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan geeft een lange en hoge pass. Mkrtchyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihranyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vagharshapat 55%, Adana Sangesur 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vagharshapat - Adana Sangesur 1:1