Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Erebuni Tagavorakan Igdir
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Garnikyan speelt de bal door. Manasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Azaryan rent richting de bal. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Sismanyan rent richting de bal. Orbelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sismanyan trapt de bal weg. Azaryan kopt de bal weg. Damadyan is nu in balbezit. Mheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mheryan haalt uit met een fantastische trap. Shahumyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Azaryan is nu in balbezit. Dadalyan onderschept slim de pass. Dadalyan passt de bal met de wreef. Orbelyan is nu in balbezit. Orbelyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Orbelyan rent richting de bal. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan is nu in balbezit. Orbelyan schiet op doel. Sismanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Orbelyan passt de bal zonder na te denken. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. Jknavoryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sismanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Erebuni - Tagavorakan Igdir 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Erebuni 73%, Tagavorakan Igdir 27%.
Hay-Ari Erebuni - Tagavorakan Igdir 0:1

49e minuut.
Kekejyan probeert naar een medespeler te passen. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan met een sublieme pass. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan onderschept slim de pass. Orbelyan passt de bal zonder na te denken. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Manasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnikyan begaat een overtreding. Manasyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Manasyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mheryan is nu in balbezit. Mheryan draait met de bal, schiet en ... Shahumyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hay-Ari Erebuni - Tagavorakan Igdir 1:1

71e minuut.
Garnikyan geeft de bal voor. Kekejyan probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Manucharyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sismanyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan schiet op doel. Sismanyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Erebuni - Tagavorakan Igdir 1:2

82e minuut.
Sismanyan onderschept slim de pass. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan passt de bal zonder na te denken. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Erebuni 54%, Tagavorakan Igdir 46%.
Hay-Ari Erebuni - Tagavorakan Igdir 1:2