Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patanekan Mrganush Hay-Ari Erebuni
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Simonyan rent richting de bal. Mheryan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hovannisyan. Hovannisyan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Klungelig pakt Papalyan de bal. Simonyan onderschept slim de pass. Gevorgyan rent richting de bal. Simonyan onderschept slim de pass. Simonyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gevorgyan onderschept slim de pass. Hambartsumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hambartsumyan passt de bal met de wreef. Mheryan rent richting de bal. Mheryan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Mrganush - Hay-Ari Erebuni 0:1

21e minuut.
Hambartsumyan heeft problemen om de bal te vangen. Hambartsumyan geeft de bal voor. Hovannisyan rent richting de bal. Mheryan onderschept slim de pass. Mheryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Mrganush - Hay-Ari Erebuni 0:2

28e minuut.
Isahakyan geeft de bal voor. Mheryan rent richting de bal. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan onderschept slim de pass. Mheryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Mrganush - Hay-Ari Erebuni 0:3

36e minuut.
Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamyan onderschept slim de pass. Hambartsumyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karamyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karamyan kan niet meer verder spelen. Hamikyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Mrganush 54%, Hay-Ari Erebuni 46%.
Patanekan Mrganush - Hay-Ari Erebuni 0:3

46e minuut.
Hambartsumyan rent richting de bal. Hambartsumyan speelt de bal door. Manasyan is nu in balbezit. Mkchyan onderschept slim de pass. Mkchyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Sismanyan trapt de bal weg van het doel. Simonyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanyan de bal. Mheryan is nu in balbezit. Mheryan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Sismanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan geeft de bal voor. Mheryan rent richting de bal. Mheryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Papalyan heeft problemen om de bal te vangen. Sismanyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amirbekyan. Amirbekyan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Yesayan kopt de bal weg. Isahakyan probeert de bal aan de voet te houden. Mkchyan begaat een overtreding. Mkchyan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hovakimyan rent richting de bal. Simonyan is nu in balbezit. Hovakimyan met een sublieme pass. Mheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mheryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Mrganush 58%, Hay-Ari Erebuni 42%.
Patanekan Mrganush - Hay-Ari Erebuni 0:3