Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kotayk Ulis Dinamo Vishapner
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Toumanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocharyan heeft problemen om de bal te vangen. Dakessyan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dakessyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkoyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Terryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dadalyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Khorenyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotayk Ulis - Dinamo Vishapner 0:1

39e minuut.
Hunanyan heeft problemen om de bal te vangen. Hunanyan geeft een hoge lob. Norayan heeft problemen om de bal te vangen. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayk Ulis 57%, Dinamo Vishapner 43%.
Kotayk Ulis - Dinamo Vishapner 0:1

74e minuut.
Avetikyan onderschept slim de pass. Avetikyan passt de bal met de wreef. Norayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap. Manasyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hayrikyan met een sublieme pass. Saribekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Avetikyan zijn tegenspeler op de grond. Avetikyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Hunanyan geeft een hoge lob. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan met een sublieme pass. Saribekyan rent richting de bal. Saribekyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotayk Ulis 48%, Dinamo Vishapner 52%.
Kotayk Ulis - Dinamo Vishapner 0:1