Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gżira Rockers Valletta Wanderers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Preca schiet op doel. Meli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padovani is nu in balbezit. Padovani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fabri trapt de bal weg van het doel. Lorenzi speelt de bal door. Padovani probeert naar een medespeler te passen. Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Preca haalt uit met een fantastische trap. Fabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Padovani is nu in balbezit. Padovani passt de bal met de wreef. Preca rent richting de bal. Preca schiet op doel. Fabri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Valletta Wanderers 1:0

31e minuut.
Klungelig pakt Meli de bal. Preca rent richting de bal. Meli onderschept slim de pass. Padovani is nu in balbezit. Padovani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonett is nu in balbezit. Bonett geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Delicata controleert de bal met de borst. Carabott is nu in balbezit. Carabott passt de bal met de wreef. Preca rent richting de bal. Preca haalt uit met een fantastische trap. Fabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Delicata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sant Fournier heeft problemen om de bal te vangen. Ellul Bonici begaat een overtreding. Sant Fournier raakt geblesseerd tijdens het duel. Sant Fournier met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Rockers 44%, Valletta Wanderers 56%.
Gżira Rockers - Valletta Wanderers 1:0

51e minuut.
Delicata onderschept slim de pass. Delicata geeft de bal voor. Klungelig pakt Dalli de bal. Balzan is nu in balbezit. Balzan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Preca draait met de bal, schiet en ... Bonett speelt de bal door. Carabott heeft problemen om de bal te vangen. Carabott geeft de bal voor. Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pace-Asciak heeft problemen om de bal te vangen. Schiavone rent richting de bal. Schiavone passt de bal in één keer door. Balzan rent richting de bal. Balzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gżira Rockers - Valletta Wanderers 1:1

76e minuut.
Ebejer is nu in balbezit. Pace-Asciak rent richting de bal. Pace-Asciak passt de bal met de wreef. Balzan is nu in balbezit. Balzan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pace-Asciak passt de bal in één keer door. Daar is Carabott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzi geeft de bal voor. Balzan rent richting de bal. Balzan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Rockers 43%, Valletta Wanderers 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gżira Rockers - Valletta Wanderers 1:1