Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Il-Kbar F.C San Lawrence Tal-Kangarun
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Ricard rent richting de bal. Dimech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard onderschept slim de pass. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Penza geeft een hoge lob. Schembri probeert de bal met de borst te controleren. Schembri geeft een hoge lob. Penza kopt de bal weg. Schembri heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Imbroll rent richting de bal. Imbroll probeert naar een medespeler te passen. Dimech probeert naar een medespeler te passen. Preziosi is nu in balbezit. Preziosi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Schembri speelt de bal door. Lagana` rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gellel. Gellel krijgt een gele kaart. Lagana` is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagana` zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. Preziosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Friggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbroll verovert de bal door een tackle van achteren. Imbroll geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il-Kbar F.C 59%, San Lawrence Tal-Kangarun 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Il-Kbar F.C - San Lawrence Tal-Kangarun 0:0

51e minuut.
Montford met een snelle inworp. Dimech speelt de bal door. Klungelig pakt Mamo Mompalao de bal. Imbroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbroll draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Gellel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lagana` zal de hoekschop nemen. Preziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Preziosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Penza rent richting de bal. Penza speelt de bal door. Klungelig pakt Ricard de bal. Ricard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Aquilina heeft problemen om de bal te vangen. Imbroll rent richting de bal. Imbroll passt de bal met de wreef. Mamo Mompalao rent richting de bal. Mamo Mompalao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lagana` rent richting de bal. Gellel verovert de bal door een tackle van achteren. Gauci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gauci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il-Kbar F.C 45%, San Lawrence Tal-Kangarun 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Il-Kbar F.C - San Lawrence Tal-Kangarun 0:0