Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibernians Warriors A..C.Baħrija
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sant Fournier met een sublieme pass. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis rent richting de bal. Rapa onderschept slim de pass. Rapa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians Warriors - A..C.Baħrija 1:0

19e minuut.
Grixti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti onderschept slim de pass. Sant Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Fournier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Puli onderschept slim de pass. Puli geeft een hoge lob. Mugliett bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso onderschept slim de pass. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians Warriors 47%, A..C.Baħrija 53%.
Hibernians Warriors - A..C.Baħrija 1:0

48e minuut.
Gulia is nu in balbezit. Gulia passt de bal in één keer door. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ... Scriha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hibernians Warriors - A..C.Baħrija 1:1

53e minuut.
Grixti passt de bal met de wreef. Inworp. Muscat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drago is nu in balbezit. Drago geeft een lange en hoge pass. Musumeci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Paris is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busuttil. Paris raakt geblesseerd tijdens het duel. Grixti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mugliett de bal. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Drago raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buhagiar komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Busuttil geeft de bal voor. Inworp. Paris met de inworp. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Paris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia draait met de bal, schiet en ... Scriha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernians Warriors - A..C.Baħrija 1:2

89e minuut.
Stafrace geeft een hoge lob. Inworp. Stellini met de inworp. Sant Fournier rent richting de bal. Sant Fournier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Paris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paris met een sublieme pass. Rosso rent richting de bal. Gulia is nu in balbezit. Gulia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians Warriors 49%, A..C.Baħrija 51%.
Hibernians Warriors - A..C.Baħrija 1:2