Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A..C.Baħrija Hibernians Warriors
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Losco is nu in balbezit. Rapa rent richting de bal. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Losco bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Manduca met een sublieme pass. Losco is nu in balbezit. Losco passt de bal met de wreef. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ... Scriha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Losco probeert naar een medespeler te passen. Stafrace bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa onderschept slim de pass. Rapa haalt uit met een fantastische trap. Musumeci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Hibernians Warriors 0:1

19e minuut.
Manduca onderschept slim de pass. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti rent richting de bal. Losco onderschept slim de pass. Losco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Hibernians Warriors 0:2

23e minuut.
Puli bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco bereikt de bal nog maar net als eerste. Puli bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco verovert de bal door een tackle van achteren. Losco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grixti verovert de bal door een tackle van achteren. Paris rent richting de bal. Paris met een sublieme pass. Rosso rent richting de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Scriha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

32e minuut.
Muscat probeert naar een medespeler te passen. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis onderschept slim de pass. Losco verovert de bal door een tackle van achteren. Losco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mugliett kopt de bal weg. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro passt de bal zonder na te denken. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Muscat de bal. Rosso rent richting de bal. Muscat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muscat krijgt een gele kaart. Rosso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grixti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A..C.Baħrija 61%, Hibernians Warriors 39%.
A..C.Baħrija - Hibernians Warriors 0:2

53e minuut.
Rapa is nu in balbezit. Rapa geeft een hoge lob. Bologna probeert naar een medespeler te passen. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel. Scriha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Puli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis rent richting de bal. Ellis met een sublieme pass. Losco rent richting de bal. Losco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stellini probeert naar een medespeler te passen. Losco rent richting de bal. Losco passt de bal zonder na te denken. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Rapa rent richting de bal. Losco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco is nu in balbezit. Losco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ellis is nu in balbezit. Losco verovert de bal door een tackle van achteren. Losco met een sublieme pass. Rapa rent richting de bal. Rapa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stafrace met een sublieme pass. Zimermann rent richting de bal. Zimermann passt de bal met de wreef. Losco rent richting de bal. Losco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Hibernians Warriors 0:3

74e minuut.
Losco speelt de bal door. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa passt de bal zonder na te denken. Losco rent richting de bal. Losco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A..C.Baħrija 60%, Hibernians Warriors 40%.
A..C.Baħrija - Hibernians Warriors 0:3