Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Senglea Lavanders zeeco racing
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Dalli geeft een hoge lob. Francalanza kopt de bal weg. Fleri Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fleri Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler passt de bal met de wreef. Delia rent richting de bal. Pace onderschept slim de pass. Pace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Giliberti onderschept slim de pass. Giliberti geeft een lange en hoge pass. Mula kopt de bal weg. Callus is nu in balbezit. Callus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - zeeco racing 1:0

37e minuut.
Xriha met een harde bal richting middenveld. Callus rent richting de bal. Callus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sansone de bal. Sansone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Anastasi passt de bal met de wreef. Dalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalli passt de bal met de wreef. Fleri Soler is nu in balbezit. Fleri Soler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Senglea Lavanders - zeeco racing 1:1

44e minuut.
Pace probeert naar een medespeler te passen. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano begaat een overtreding. Romano krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Loporto speelt de bal door. Callus bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus passt de bal zonder na te denken. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - zeeco racing 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senglea Lavanders 35%, zeeco racing 65%.
Senglea Lavanders - zeeco racing 2:1

49e minuut.
Delia met een harde bal richting middenveld. Fleri Soler heeft problemen om de bal te vangen. Fleri Soler passt de bal zonder na te denken. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ... Xriha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Delia is nu in balbezit. Callus onderschept slim de pass. Callus passt de bal in één keer door. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Delia bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus onderschept slim de pass. Callus probeert naar een medespeler te passen. Sansone heeft problemen om de bal te vangen. Sansone haalt uit met een fantastische trap. Calascione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Dalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus passt de bal met de wreef. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Callus geeft een lange en hoge pass. Giliberti heeft problemen om de bal te vangen. Sansone is nu in balbezit. Sansone haalt uit met een fantastische trap. Calascione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - zeeco racing 3:1

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Gerada de bal onder controle te krijgen. Delia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler speelt de bal door. Romano rent richting de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - zeeco racing 3:2

80e minuut.
Fleri Soler onderschept slim de pass. Romano rent richting de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap. Penza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xriha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Senglea Lavanders - zeeco racing 3:3

89e minuut.
Callus bereikt de bal nog maar net als eerste. Callus passt de bal in één keer door. Penza is nu in balbezit. Romano is nu in balbezit. Romano draait met de bal, schiet en ... Xriha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senglea Lavanders 33%, zeeco racing 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Senglea Lavanders - zeeco racing 3:3