Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Għargħur Lions Hniezer Tal-Lvant
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Aquilina rent richting de bal. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilina rent richting de bal. Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Friggieri rent richting de bal. Friggieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Għargħur Lions - Hniezer Tal-Lvant 1:0

25e minuut.
Arrigo probeert naar een medespeler te passen. Ebejer is nu in balbezit. Ebejer passt de bal in één keer door. Petroni rent richting de bal. Petroni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Meli rent richting de bal. Meli geeft een lange en hoge pass. Fajila kopt de bal weg. Klungelig pakt Petroni de bal. Petroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Għargħur Lions - Hniezer Tal-Lvant 1:1

31e minuut.
Ebejer rent richting de bal. Petroni rent richting de bal. Ebejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għargħur Lions 58%, Hniezer Tal-Lvant 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Għargħur Lions - Hniezer Tal-Lvant 1:1

56e minuut.
Ebejer verovert de bal door een tackle van achteren. Ebejer passt de bal in één keer door. Daar is Lagana`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petroni rent richting de bal. Petroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Busuttil is nu in balbezit. Busuttil probeert naar een medespeler te passen. Petroni rent richting de bal. Petroni schiet op doel. Delia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Għargħur Lions - Hniezer Tal-Lvant 1:2

69e minuut.
Busuttil passt de bal met de wreef. Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Arrigo de bal. Arrigo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Għargħur Lions - Hniezer Tal-Lvant 1:3

72e minuut.
Fiorentino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Decelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Friggieri is nu in balbezit. Friggieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ebejer is nu in balbezit. Triccas verovert de bal door een tackle van achteren. Triccas passt de bal in één keer door. Ferriggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferriggi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għargħur Lions 67%, Hniezer Tal-Lvant 33%.
Għargħur Lions - Hniezer Tal-Lvant 1:3