Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konkos Birgu Tal-Lvant
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Loporto passt de bal zonder na te denken. Pandolfino is nu in balbezit. Pandolfino passt de bal met de wreef. Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Spagnol geeft een lange en hoge pass. Bonnici probeert naar een medespeler te passen. Lautier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pullicino Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino Orland haalt uit met een fantastische trap. Pandolfino bokst de bal weg.

13e minuut.
Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano geeft de bal voor. Diacono rent richting de bal. Pullicino Orland onderschept slim de pass. Pullicino Orland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diacono probeert de bal aan de voet te houden. Pandolfino rent richting de bal. Pandolfino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Birgu Tal-Lvant 1:0

23e minuut.
Bonnici rent richting de bal. Bonnici geeft de bal voor. Ellul Bonici speelt de bal door. Daar is Ebejer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebejer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Privitera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. England komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konkos 45%, Birgu Tal-Lvant 55%.
FC Konkos - Birgu Tal-Lvant 1:0

48e minuut.
Ellul Bonici speelt de bal door. Spagnol probeert naar een medespeler te passen. Sammut rent richting de bal. Sammut haalt uit met een fantastische trap. Camenzuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Fsadni geeft de bal voor. Sammut bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammut draait met de bal, schiet en ... Duca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camenzuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konkos - Birgu Tal-Lvant 1:1

56e minuut.
Vitale geeft een hoge lob. Inworp. Hili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pandolfino heeft problemen om de bal te vangen. Pandolfino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vitale rent richting de bal. Ellul Bonici is nu in balbezit. Pandolfino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pandolfino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pandolfino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Hili verovert de bal door een tackle van achteren. Hili met een sublieme pass. Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland schiet op doel. Na een snelle pass probeert Psaila de bal onder controle te krijgen. Pandolfino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Cucciardi geeft een hoge lob. Inworp. England met de inworp. Ebejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebejer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ellul Bonici passt de bal met de wreef. Loporto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loporto passt de bal met de wreef. Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland schiet op doel. Pandolfino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konkos 56%, Birgu Tal-Lvant 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Konkos - Birgu Tal-Lvant 1:1