Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Għarb Politics Mellieħa Kings
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Montesin passt de bal zonder na te denken. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Axisa met de inworp. Pitre` bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco verovert de bal door een tackle van achteren. De Marco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Mintoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghigo is nu in balbezit. Ghigo geeft een lange en hoge pass. Cacciottolo is nu in balbezit. Cacciottolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Savona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lowell geeft een hoge lob. German bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco rent richting de bal. De Marco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għarb Politics 47%, Mellieħa Kings 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Għarb Politics - Mellieħa Kings 0:0

46e minuut.
Savona met een snelle inworp. Lowell is nu in balbezit. Lowell probeert naar een medespeler te passen. Ghigo rent richting de bal. Ghigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Montesin met een sublieme pass. Ghigo is nu in balbezit. De Marco is nu in balbezit. Ghigo rent richting de bal. Ghigo schiet op doel. Clews bokst de bal weg.

49e minuut.
Montesin geeft de bal voor. Daar is Pitre`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco is nu in balbezit. De Marco draait met de bal, schiet en ... Clews probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Għarb Politics - Mellieħa Kings 1:0

57e minuut.
Lowell probeert naar een medespeler te passen. De Marco rent richting de bal. Ghigo is nu in balbezit. Ghigo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Mintoff rent richting de bal. Mintoff passt de bal in één keer door. Axisa controleert de bal met de borst. Ghigo rent richting de bal. Ghigo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Għarb Politics - Mellieħa Kings 2:0

74e minuut.
Lowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Montesin rent richting de bal. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Axisa rent richting de bal. Axisa geeft een lange en hoge pass. Savona is nu in balbezit. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Għarb Politics - Mellieħa Kings 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għarb Politics 59%, Mellieħa Kings 41%.
Għarb Politics - Mellieħa Kings 2:1