Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronco Betico fc ch los pacuisños
New 442 Tactiek 4-1-3-2
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 31.1
zeer goed Schieten zwak
solide Passen zwak
solide Verdedigen zwak


23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobadilla met een snelle inworp. Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gutierrez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - los pacuisños 1:0

33e minuut.
Codina speelt de bal door. Melgar is nu in balbezit. Zings begaat een overtreding. Zings krijgt een gele kaart. Melgar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Codina de bal onder controle te krijgen. Almendra rent richting de bal. Almendra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bobadilla kopt de bal weg. Maradiaga probeert de bal met de borst te controleren. Alcerro is nu in balbezit. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga schiet op doel. Jovel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 50%, los pacuisños 50%.
Bronco Betico fc ch - los pacuisños 1:0

49e minuut.
Pfuhler geeft een hoge lob. Alcerro kopt de bal weg. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - los pacuisños 2:0

56e minuut.
Alcerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcerro passt de bal zonder na te denken. Maradiaga kan de bal niet met de borst controleren. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap. Viana probeert de bal aan de voet te houden. Jovel bokst de bal weg. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... Jovel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - los pacuisños 3:0

60e minuut.
Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga passt de bal in één keer door. Alcerro rent richting de bal. Alcerro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - los pacuisños 4:0

60e minuut.
Vides komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga passt de bal in één keer door. Alcerro is nu in balbezit. Alcerro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - los pacuisños 5:0

66e minuut.
Ruiz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Codina rent richting de bal. Codina passt de bal in één keer door. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar geeft een lange en hoge pass. Baquis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maradiaga de bal. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bobadilla met de inworp. Ruiz is nu in balbezit. Maradiaga onderschept slim de pass. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gutierrez de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Rovelo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pfuhler met een sublieme pass. Alcerro rent richting de bal. Alcerro passt de bal in één keer door. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Maradiaga rent richting de bal. Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Viana probeert naar een medespeler te passen. Alcerro controleert de bal met de borst. Alcerro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - los pacuisños 6:0

80e minuut.
Maradiaga rent richting de bal. Viana is nu in balbezit. Maradiaga onderschept slim de pass. Maradiaga schiet op doel. Jovel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - los pacuisños 7:0

83e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Bobadilla is nu in balbezit. Ruiz begaat een overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Glody kopt de bal weg. Zings rent richting de bal. Zings passt de bal met de wreef. Daar is Alcerro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcerro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vides raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chinchilla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 20%, los pacuisños 80%.
Bronco Betico fc ch - los pacuisños 7:0