Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-08 02:27
  • Competitiewedstrijd: Liga Nacional
  • Stadion: El Excelsior
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 45606
los pacuisños volton
4-1-3-2 Tactiek Oak-W
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 50.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Almendra probeert naar een medespeler te passen. Codina is nu in balbezit. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Baldemar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Puerta neemt de hoekschop. Daar is Coca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:1

5e minuut.
Taretto kopt de bal weg. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal in één keer door. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Baldemar trapt de bal weg. Pinci kopt de bal weg. Klungelig pakt Taretto de bal. Taretto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baldemar met een harde bal richting middenveld. Pinci kopt de bal weg. Gutierrez heeft problemen om de bal te vangen. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puerta rent richting de bal. Puerta schiet op doel. Baldemar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:2

13e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Bonilla passt de bal zonder na te denken. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto onderschept slim de pass. Taretto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinci passt de bal zonder na te denken. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Duarte speelt de bal door. Klungelig pakt Puerta de bal. Puerta passt de bal in één keer door. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Baldemar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:3

20e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal zonder na te denken. Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Puerta passt de bal in één keer door. Pinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinci met een sublieme pass. Taretto rent richting de bal. Taretto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pinci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacheco komt het veld opgelopen. Baldemar trapt de bal weg. Pacheco kopt de bal weg. Daar is Taretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:4

28e minuut.
Bonilla passt de bal met de wreef. Balaci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glody. Glody krijgt een gele kaart. Balaci raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bonilla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Baldemar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Taretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:5

31e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Gutierrez rent richting de bal. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Baldemar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:6

33e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft de bal voor. Taretto heeft problemen om de bal te vangen. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Baldemar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Zapata met een sublieme pass. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Duarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duarte krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Balaci is nu in balbezit. Balaci passt de bal in één keer door. Coca rent richting de bal. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto schiet op doel. Baldemar bokst de bal weg.

44e minuut.
Coca probeert de bal aan de voet te houden. Viana is nu in balbezit. Taretto onderschept slim de pass. Taretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pacuisños 77%, volton 23%.
los pacuisños - volton 0:7

49e minuut.
Brichta rent richting de bal. Brichta geeft de bal voor. Pacheco geeft een hoge lob. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:8

52e minuut.
Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş geeft de bal voor. Puerta is nu in balbezit. Puerta haalt uit met een fantastische trap. Baldemar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:9

58e minuut.
Medina heeft problemen om de bal te vangen. Puerta is nu in balbezit. Puerta met een sublieme pass. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto draait met de bal, schiet en ... Baldemar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Duarte geeft een hoge lob. Taretto kopt de bal weg. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta haalt uit met een fantastische trap. Baldemar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:10

66e minuut.
Balaci geeft een lange en hoge pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... Baldemar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:11

69e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Puerta rent richting de bal. Puerta draait met de bal, schiet en ... Baldemar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Taretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:12

72e minuut.
Bonilla geeft de bal voor. Viana rent richting de bal. Puerta onderschept slim de pass. Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:13

74e minuut.
Segantini met een harde bal richting middenveld. Pacheco kopt de bal weg. Taretto heeft problemen om de bal te vangen. Taretto draait met de bal, schiet en ... Baldemar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los pacuisños - volton 0:14

76e minuut.
Coca passt de bal zonder na te denken. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta speelt de bal door. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Baldemar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almendra rent richting de bal. Almendra passt de bal met de wreef. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een lange en hoge pass. Segantini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco met de inworp. Puerta is nu in balbezit. Puerta geeft de bal voor. Klungelig pakt Gutierrez de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Balaci de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balaci neemt de hoekschop. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pacuisños 66%, volton 34%.
los pacuisños - volton 0:14