Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libelulas Halcones Maniáticos Caballeros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Adriano met een snelle inworp. Caso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordón maakt een afschuwelijke overtreding. Cordón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedit onderschept slim de pass. Caso rent richting de bal. Benedit onderschept slim de pass. Benedit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Adriano met een snelle inworp. Carías rent richting de bal. Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca geeft een hoge lob. Garcia kopt de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Halcones - Maniáticos Caballeros 0:1

35e minuut.
Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla passt de bal in één keer door. Adriano met een sublieme pass. Benedit rent richting de bal. Benedit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Libelulas Halcones - Maniáticos Caballeros 1:1

40e minuut.
Coca geeft een lange en hoge pass. Daar is Benedit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutierrez rent richting de bal. Benedit verovert de bal door een tackle van achteren. Benedit haalt uit met een fantastische trap. Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Halcones - Maniáticos Caballeros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libelulas Halcones 59%, Maniáticos Caballeros 41%.
Libelulas Halcones - Maniáticos Caballeros 2:1

52e minuut.
Daar is Caso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Discua is nu in balbezit. Discua probeert naar een medespeler te passen. Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca geeft de bal voor. Gutierrez probeert de bal met de borst te controleren. Benedit verovert de bal door een tackle van achteren. Benedit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Carías rent richting de bal. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto begaat een overtreding. Alberto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libelulas Halcones 45%, Maniáticos Caballeros 55%.
Libelulas Halcones - Maniáticos Caballeros 2:1