Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talaiporiakos Achranton Anorthosi Erpeton
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Zavradinos met een sublieme pass. Tremis is nu in balbezit. Tremis probeert naar een medespeler te passen. Vougiouklakis rent richting de bal. Vougiouklakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dantis rent richting de bal. Dantis passt de bal in één keer door. Vougiouklakis is nu in balbezit. Vougiouklakis haalt uit met een fantastische trap. Aslanidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vougiouklakis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - Anorthosi Erpeton 0:1

22e minuut.
Karkantonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidinis onderschept slim de pass. Aidinis passt de bal met de wreef. Nafpliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafpliotis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daditsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidinis verovert de bal door een tackle van achteren. Aidinis met een sublieme pass. Nafpliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafpliotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Kitsos de bal. Inworp. Kitsos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aidinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidinis geeft een lange en hoge pass. Paal! Nafpliotis rent richting de bal. Nafpliotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talaiporiakos Achranton - Anorthosi Erpeton 1:1

30e minuut.
Triaridis kopt de bal weg. Inworp. Kitsos met een snelle inworp. Aidinis is nu in balbezit. Aidinis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Platanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Zavradinos is nu in balbezit. Platanakis onderschept slim de pass. Platanakis speelt de bal door. Vougiouklakis is nu in balbezit. Aslanidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aslanidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karkantonis de bal. Platanakis is nu in balbezit. Platanakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aslanidis speelt de bal door. Zavradinos heeft problemen om de bal te vangen. Platanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Platanakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Papadopoulos rent richting de bal. Karkantonis verovert de bal door een tackle van achteren. Karkantonis speelt de bal door. Vougiouklakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vougiouklakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - Anorthosi Erpeton 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talaiporiakos Achranton 41%, Anorthosi Erpeton 59%.
Talaiporiakos Achranton - Anorthosi Erpeton 1:2

55e minuut.
Dantis is nu in balbezit. Dantis speelt de bal door. Batzanakis rent richting de bal. Vougiouklakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vougiouklakis schiet op doel. Aslanidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Aidinis de bal. Aidinis passt de bal zonder na te denken. Papagalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafpliotis onderschept slim de pass. Nafpliotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aidinis passt de bal zonder na te denken. Nafpliotis is nu in balbezit. Nafpliotis draait met de bal, schiet en ... Morakis probeert de bal aan de voet te houden. Nearchakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talaiporiakos Achranton - Anorthosi Erpeton 2:2

78e minuut.
Daditsos passt de bal zonder na te denken. Aidinis is nu in balbezit. Aidinis probeert naar een medespeler te passen. Nafpliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafpliotis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talaiporiakos Achranton 46%, Anorthosi Erpeton 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talaiporiakos Achranton - Anorthosi Erpeton 2:2