Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doxa Vyronos Getas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 25.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rekatsinas speelt de bal door. Klungelig pakt Rigas de bal. Fetsis met een sublieme pass. Asikis rent richting de bal. Asikis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doxa Vyronos - Getas 0:1

8e minuut.
Takis heeft problemen om de bal te vangen. Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Takis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis rent richting de bal. Voulgaridis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Konstantis kopt de bal weg. Thomakos controleert de bal met de borst. Thomakos geeft een hoge lob. Voulgaridis rent richting de bal. Voulgaridis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Doxa Vyronos - Getas 1:1

17e minuut.
Takis rent richting de bal. Asikis verovert de bal door een tackle van achteren. Asikis probeert naar een medespeler te passen. Fetsis rent richting de bal. Fetsis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Takis rent richting de bal. Eggonopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Eggonopoulos passt de bal met de wreef. Fetsis rent richting de bal. Fetsis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fetsis rent richting de bal. Rigas verovert de bal door een tackle van achteren. Rigas met een sublieme pass. Voulgaridis rent richting de bal. Voulgaridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kiamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetsis passt de bal in één keer door. Asikis rent richting de bal. Asikis haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doxa Vyronos 48%, Getas 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Doxa Vyronos - Getas 1:1

67e minuut.
Kiamos verovert de bal door een tackle van achteren. Kiamos met een sublieme pass. Fetsis is nu in balbezit. Fetsis schiet op doel. Alevropoulos controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Doxa Vyronos - Getas 1:2

85e minuut.
Miriounis passt de bal zonder na te denken. Takis rent richting de bal. Takis passt de bal zonder na te denken. Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaridis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Doxa Vyronos - Getas 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doxa Vyronos 51%, Getas 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Doxa Vyronos - Getas 2:2