Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agapoules Florinas DP Varkizas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


23e minuut.
Paximadakis geeft een hoge lob. Kofos kopt de bal weg. Nanos speelt de bal door. Daar is Patrinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrinos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mosios trapt de bal weg van het doel. Patrinos heeft problemen om de bal te vangen. Patrinos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mallios met een sublieme pass. Rodokanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodokanakis met een sublieme pass. Tsoupras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoupras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agapoules Florinas 59%, DP Varkizas 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agapoules Florinas - DP Varkizas 0:0

46e minuut.
Nanos heeft problemen om de bal te vangen. Sotiriadis onderschept slim de pass. Sotiriadis passt de bal met de wreef. Patrinos rent richting de bal. Patrinos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - DP Varkizas 1:0

50e minuut.
Mallios onderschept slim de pass. Mallios passt de bal zonder na te denken. Katsavos rent richting de bal. Kontogiannidis onderschept slim de pass. Kontogiannidis haalt uit met een fantastische trap. Matesis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agapoules Florinas - DP Varkizas 1:1

56e minuut.
Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou geeft de bal voor. Metzelopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kofos rent richting de bal. Kofos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nanos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sotiriadis rent richting de bal. Sotiriadis schiet op doel. Kofos rent richting de bal. Kofos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Paximadakis probeert naar een medespeler te passen. Patrinos is nu in balbezit. Soulis rent richting de bal. Patrinos onderschept slim de pass. Patrinos schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Katsavos geeft een hoge lob. Inworp. Kremantalas met een snelle inworp. Tsoupras rent richting de bal. Tsoupras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agapoules Florinas 38%, DP Varkizas 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agapoules Florinas - DP Varkizas 1:1