Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhammers pantes76
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Labropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Labropoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Tseligas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorotos rent richting de bal. Sorotos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhammers - pantes76 0:1

11e minuut.
Leventakos geeft een lange en hoge pass. Kouvatsos kopt de bal weg. Tseligas controleert de bal met de borst. Sorotos rent richting de bal. Sorotos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tseligas trapt de bal weg van het doel. Leventakos rent richting de bal. Leventakos passt de bal zonder na te denken. Sorotos rent richting de bal. Sorotos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Klungelig pakt Labropoulos de bal. Fratzeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskos passt de bal met de wreef. Virvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virvidakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lerakis rent richting de bal. Leventakos verovert de bal door een tackle van achteren. Leventakos passt de bal zonder na te denken. Sorotos rent richting de bal. Sorotos schiet op doel. Glezelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Leventakos rent richting de bal. Leventakos probeert naar een medespeler te passen. Fratzeskos rent richting de bal. Fratzeskos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arkadis de bal onder controle te krijgen. Kioris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhammers 53%, pantes76 47%.
Hellhammers - pantes76 0:1

56e minuut.
Tsamis is nu in balbezit. Leonidis verovert de bal door een tackle van achteren. Leonidis passt de bal in één keer door. Sorotos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorotos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lerakis geeft een hoge lob. Arkadis kopt de bal weg. Klungelig pakt Labropoulos de bal. Fratzeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellhammers - pantes76 1:1

78e minuut.
Dritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskos speelt de bal door. Dritsas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virvidakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kioris met een harde bal richting middenveld. Iosifidis is nu in balbezit. Iosifidis geeft een lange en hoge pass. Virvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virvidakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tsamis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsamis geeft een hoge lob. Avranas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virvidakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhammers 38%, pantes76 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellhammers - pantes76 1:1