Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medouses Orxomenou Akrites Pefotismenon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Drepaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drepaniotis met een sublieme pass. Terzopoulos rent richting de bal. Terzopoulos haalt uit met een fantastische trap. Panagiotakos verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Tarlatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlatzis geeft de bal voor. Chatzaras rent richting de bal. Iosifidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Charagionis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafailidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chavos is nu in balbezit. Chavos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Moschovitis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chatzaras de bal. Chavos is nu in balbezit. Chavos schiet op doel. Kammenakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medouses Orxomenou - Akrites Pefotismenon 1:0

45e minuut.
Iosifidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifidis passt de bal in één keer door. Nanopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanopoulos geeft de bal voor. Raptis verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Medouses Orxomenou - Akrites Pefotismenon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medouses Orxomenou 47%, Akrites Pefotismenon 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Medouses Orxomenou - Akrites Pefotismenon 1:1

78e minuut.
Panagiotakos is nu in balbezit. Panagiotakos geeft een lange en hoge pass. Daar is Moschovitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamouzelos verovert de bal door een tackle van achteren. Mamouzelos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medouses Orxomenou 52%, Akrites Pefotismenon 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Medouses Orxomenou - Akrites Pefotismenon 1:1