Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Slonovi Ubavi Profesori
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Panovski rent richting de bal. Kadrievski verovert de bal door een tackle van achteren. Kadrievski passt de bal met de wreef. Gorceski is nu in balbezit. Gorceski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Duljanov passt de bal zonder na te denken. Kadrievski rent richting de bal. Kadrievski probeert naar een medespeler te passen. Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slonovi - Ubavi Profesori 1:0

37e minuut.
Babunski is nu in balbezit. Babunski passt de bal zonder na te denken. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Slonovi - Ubavi Profesori 1:1

40e minuut.
Minčev passt de bal met de wreef. Daar is Panovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panovski speelt de bal door. Daar is Lazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Panovski kopt de bal weg. Lazov rent richting de bal. Naumov rent richting de bal. Lazov rent richting de bal. Lazov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tolevski rent richting de bal. Gorceski verovert de bal door een tackle van achteren. Panovski is nu in balbezit. Gorceski onderschept slim de pass. Gorceski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slonovi 58%, Ubavi Profesori 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Slonovi - Ubavi Profesori 1:1

50e minuut.
Gudžoski is nu in balbezit. Panovski rent richting de bal. Gudžoski begaat een overtreding. Panovski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Panovski kan niet meer verder spelen. Jovčev komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kostadinov rent richting de bal. Čadikovski verovert de bal door een tackle van achteren. Čadikovski met een sublieme pass. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slonovi - Ubavi Profesori 1:2

68e minuut.
Jovčev probeert naar een medespeler te passen. Gudžoski probeert naar een medespeler te passen. Naumov is nu in balbezit. Lazov is nu in balbezit. Lazov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Spirov met een harde bal richting middenveld. Jovčev kopt de bal weg. Klungelig pakt Trpkovski de bal. Lazov rent richting de bal. Lazov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Kadrievski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čadikovski is nu in balbezit. Čadikovski probeert naar een medespeler te passen. Lazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov haalt uit met een fantastische trap. Spirov bokst de bal weg.

81e minuut.
Gorceski is nu in balbezit. Turpin is nu in balbezit. Met opzet legt Gorceski zijn tegenspeler op de grond. Gorceski krijgt een gele kaart. Turpin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turpin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minčev is nu in balbezit. Lazov verovert de bal door een tackle van achteren. Lazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Čadikovski de bal. Kadrievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrievski passt de bal zonder na te denken. Gorceski rent richting de bal. Gorceski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slonovi 56%, Ubavi Profesori 44%.
FK Slonovi - Ubavi Profesori 1:2