Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ubavi Volci kırmızı şimşek
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Hristov rent richting de bal. Vangelov rent richting de bal. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap. Simovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Jančevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski probeert naar een medespeler te passen. Sekulovski is nu in balbezit. Mihov onderschept slim de pass. Mihov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Gudžoski met een harde bal richting middenveld. Vangelov kopt de bal weg. Mihov rent richting de bal. Mihov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - kırmızı şimşek 0:1

27e minuut.
Lazarov is nu in balbezit. Lazarov met een sublieme pass. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel. Gudžoski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - kırmızı şimşek 0:2

31e minuut.
Bogdanov rent richting de bal. Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov probeert naar een medespeler te passen. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski draait met de bal, schiet en ... Asenov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Radovski rent richting de bal. Radovski geeft een lange en hoge pass. Čerepnalkoski rent richting de bal. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap. Asenov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ubavi Volci - kırmızı şimşek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubavi Volci 52%, kırmızı şimşek 48%.
Ubavi Volci - kırmızı şimşek 1:2

46e minuut.
Mihov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hristov de bal. Andonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andonov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski geeft een hoge lob. Jančevski rent richting de bal. Čerepnalkoski onderschept slim de pass. Čerepnalkoski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hristov met een sublieme pass. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov passt de bal met de wreef. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Čerepnalkoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ubavi Volci - kırmızı şimşek 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ubavi Volci 48%, kırmızı şimşek 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ubavi Volci - kırmızı şimşek 2:2