Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Užasni Molnji Nemilosrdni Uništivači
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


30e minuut.
Sarafov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radovski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Milošov is nu in balbezit. Milošov passt de bal in één keer door. Karčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karčev draait met de bal, schiet en ... Vaskov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Molnji 66%, Nemilosrdni Uništivači 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Užasni Molnji - Nemilosrdni Uništivači 0:0

52e minuut.
Inworp. Simitčiev met een snelle inworp. Milošov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trajanov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Molnji - Nemilosrdni Uništivači 0:1

55e minuut.
Radovski rent richting de bal. Radovski geeft een hoge lob. Vaskov probeert naar een medespeler te passen. Stojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Celevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celevski geeft een lange en hoge pass. Stojčev controleert de bal met de borst. Neskovski rent richting de bal. Neskovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Molerov geeft een hoge lob. Inworp. Kostov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Neskovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neskovski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Stojčev maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuzmanovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Spasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojčev is nu in balbezit. Stojčev speelt de bal door. Jakimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Trajanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simitčiev met een snelle inworp. Daar is Milošov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milošov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Užasni Molnji - Nemilosrdni Uništivači 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Užasni Molnji 55%, Nemilosrdni Uništivači 45%.
Užasni Molnji - Nemilosrdni Uništivači 0:2