Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stručni Junaci Nemilosrdni Uništivači
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 13.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen tragisch


8e minuut.
Gulevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karčev verovert de bal door een tackle van achteren. Milošov rent richting de bal. Karčev rent richting de bal. Karčev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Veselinovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karčev verovert de bal door een tackle van achteren. Saev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karčev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milošov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 0:1

19e minuut.
Veljov trapt de bal weg van het doel. Georgiev kopt de bal weg. Klungelig pakt Novevski de bal. Velevski verovert de bal door een tackle van achteren. Velevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 1:1

21e minuut.
Radovski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Banduliev met een snelle inworp. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 2:1

39e minuut.
Banduliev passt de bal in één keer door. Gulevski rent richting de bal. Gulevski speelt de bal door. Karčev rent richting de bal. Karčev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stručni Junaci 53%, Nemilosrdni Uništivači 47%.
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 2:1

50e minuut.
Radovski speelt de bal door. Karčev rent richting de bal. Saev rent richting de bal. Karčev onderschept slim de pass. Karčev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Endekovski trapt de bal weg van het doel. Radovski kopt de bal weg. Saev heeft problemen om de bal te vangen. Milošov is nu in balbezit. Milošov schiet op doel. Endekovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Georgiev kopt de bal weg. Velevski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Černopeev. Černopeev krijgt een gele kaart. Velevski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gulevski met een snel genomen vrije trap. Kuzmanovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Gulevski passt de bal in één keer door. Radovski met een sublieme pass. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karčev verovert de bal door een tackle van achteren. Karčev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Simitčiev rent richting de bal. Gulevski is nu in balbezit. Milošov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Milošov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gulevski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gulevski kan niet meer verder spelen. Neskovski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Velevski rent richting de bal. Georgiev rent richting de bal. Černopeev onderschept slim de pass. Velevski verovert de bal door een tackle van achteren. Velevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stručni Junaci 46%, Nemilosrdni Uništivači 54%.
Stručni Junaci - Nemilosrdni Uništivači 2:1