Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prodorni Tančeri Čudesni Sonca
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski passt de bal zonder na te denken. Kitančev is nu in balbezit. Kitančev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Tančeri - Čudesni Sonca 1:0

5e minuut.
Docevski speelt de bal door. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski is nu in balbezit. Kitančev verovert de bal door een tackle van achteren. Kitančev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vasevski kan de bal niet met de borst controleren. Vasevski geeft de bal voor. Lukiќ rent richting de bal. Gorceski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorceski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Antonov trapt de bal weg. Gorceski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Traikov de bal onder controle te krijgen. Kitančev verovert de bal door een tackle van achteren. Kitančev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Denkov is nu in balbezit. Hristovski verovert de bal door een tackle van achteren. Hristovski speelt de bal door. Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev draait met de bal, schiet en ... Paal! Antonov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dimov kopt de bal weg. Klungelig pakt Lukiќ de bal. Kitančev is nu in balbezit. Gorceski rent richting de bal. Gorceski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prodorni Tančeri - Čudesni Sonca 2:0

45e minuut.
Pačev met een sublieme pass. Docevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Docevski passt de bal zonder na te denken. Černopeev rent richting de bal. Černopeev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prodorni Tančeri 58%, Čudesni Sonca 42%.
Prodorni Tančeri - Čudesni Sonca 2:0

54e minuut.
Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kitančev de bal. Gorceski is nu in balbezit. Gorceski draait met de bal, schiet en ... Simovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Diskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diskovski geeft een hoge lob. Pačev kopt de bal weg. Gorceski rent richting de bal. Gorceski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Garvanov de bal. Tolevski verovert de bal door een tackle van achteren. Tolevski passt de bal in één keer door. Gorceski rent richting de bal. Gorceski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Lukiќ met de inworp. Hristovski is nu in balbezit. Hristovski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Diskovski de bal. Antonov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prodorni Tančeri 45%, Čudesni Sonca 55%.
Prodorni Tančeri - Čudesni Sonca 2:0