Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ġavoli Prodorni Tančeri
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Milosavov verovert de bal door een tackle van achteren. Milosavov passt de bal in één keer door. Denkov met een sublieme pass. Kitančev is nu in balbezit. Kitančev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Tolevski is nu in balbezit. Kitančev is nu in balbezit. Svrzikapa begaat een overtreding. Svrzikapa krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Torov rent richting de bal. Torov geeft een lange en hoge pass. Vasevski probeert de bal aan de voet te houden. Milosavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavov draait met de bal, schiet en ... Antonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Beličanec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beličanec. Beličanec krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vaskovski speelt de bal door. Antonov rent richting de bal. Antonov geeft de bal voor. Milosavov rent richting de bal. Milosavov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ġavoli 59%, Prodorni Tančeri 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Ġavoli - Prodorni Tančeri 0:0

59e minuut.
Svrzikapa rent richting de bal. Svrzikapa met een sublieme pass. Novakov is nu in balbezit. Veljov verovert de bal door een tackle van achteren. Veljov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Antonov geeft een lange en hoge pass. Dumbalakov kopt de bal weg. Nikov heeft problemen om de bal te vangen. Kitančev rent richting de bal. Kitančev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Novakov met een snelle inworp. Daar is Acev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beličanec probeert naar een medespeler te passen. Veljov rent richting de bal. Veljov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ġavoli 52%, Prodorni Tančeri 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Ġavoli - Prodorni Tančeri 0:0