Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temni Sonca Čudesni Sonca
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Pop-Ordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojevski verovert de bal door een tackle van achteren. Stanojevski passt de bal met de wreef. Černopeev is nu in balbezit. Černopeev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pop-Ordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Docevski onderschept slim de pass. Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Docevski rent richting de bal. Docevski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Popev probeert naar een medespeler te passen. Diskovski is nu in balbezit. Mitreski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diskovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anastasov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temni Sonca 52%, Čudesni Sonca 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Temni Sonca - Čudesni Sonca 0:0

47e minuut.
Stanojevski speelt de bal door. Černopeev rent richting de bal. Popev onderschept slim de pass. Docevski rent richting de bal. Docevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Sonca - Čudesni Sonca 0:1

55e minuut.
Diskovski rent richting de bal. Diskovski passt de bal zonder na te denken. Belevski rent richting de bal. Belevski draait met de bal, schiet en ... Mitreski kopt de bal weg. Simovski bokst de bal weg. Diskovski kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Mitreski probeert de bal aan de voet te houden. Diskovski rent richting de bal. Diskovski draait met de bal, schiet en ... Simovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Temni Sonca - Čudesni Sonca 1:1

71e minuut.
Docevski is nu in balbezit. Docevski passt de bal zonder na te denken. Milevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev onderschept slim de pass. Černopeev draait met de bal, schiet en ... Malčankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pop-Ordanov speelt de bal door. Diskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diskovski speelt de bal door. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simovski trapt de bal weg van het doel. Pop-Ordanov kopt de bal weg. Diskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diskovski schiet op doel. Simovski bokst de bal weg. Diskovski rent richting de bal. Diskovski haalt uit met een fantastische trap. Simovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temni Sonca - Čudesni Sonca 2:1

86e minuut.
Čadikovski onderschept slim de pass. Popev begaat een overtreding. Čadikovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pačev met een snel genomen vrije trap. Daar is Milevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Černopeev rent richting de bal. Černopeev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temni Sonca 41%, Čudesni Sonca 59%.
Temni Sonca - Čudesni Sonca 2:1