Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSAM psicoboys
Normal Tactiek ltl
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 41.8
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Négyesi onderschept slim de pass. Négyesi speelt de bal door. Guido rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
D`Afflitto passt de bal met de wreef. Molka rent richting de bal. Ejukezi speelt de bal door. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:1

5e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi speelt de bal door. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Négyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Négyesi passt de bal zonder na te denken. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Molka is nu in balbezit. Molka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schneider geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Campos probeert naar een medespeler te passen. Ejukezi speelt de bal door. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Schneider de bal. Schneider passt de bal in één keer door. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Schneider is nu in balbezit. Schneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:2

11e minuut.
Négyesi passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Molka verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Quintana kopt de bal weg. Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Smith zijn tegenspeler op de grond. Smith is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
D`Afflitto passt de bal zonder na te denken. Huras rent richting de bal. Huras passt de bal met de wreef. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Huras verovert de bal door een tackle van achteren. Huras geeft een hoge lob. Molka kopt de bal weg. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Infante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ejukezi verovert de bal door een tackle van achteren. Ejukezi probeert naar een medespeler te passen. Molka is nu in balbezit. Molka draait met de bal, schiet en ... Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:3

22e minuut.
D`Afflitto passt de bal zonder na te denken. Négyesi met een sublieme pass. Molka is nu in balbezit. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Infante bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:4

24e minuut.
Schneider onderschept slim de pass. Schneider met een sublieme pass. Daar is Molka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:5

26e minuut.
Négyesi speelt de bal door. Molka is nu in balbezit. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Howard de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Met opzet legt Howard zijn tegenspeler op de grond. Cárdenas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ejukezi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:7

28e minuut.
Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka haalt uit met een fantastische trap. Saavedra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ejukezi geeft een hoge lob. Guido probeert de bal met de borst te controleren. Guido speelt de bal door. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:8

33e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Schneider is nu in balbezit. Schneider passt de bal in één keer door. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:9

35e minuut.
Campos is nu in balbezit. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas passt de bal in één keer door. Molka rent richting de bal. Molka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Guido geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schneider met de inworp. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas speelt de bal door. Klungelig pakt Molka de bal. Molka draait met de bal, schiet en ... Infante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:10

42e minuut.
Ejukezi speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas met een sublieme pass. Molka rent richting de bal. Molka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:11

45e minuut.
Oviedo geeft de bal voor. Négyesi kan de bal niet met de borst controleren. Molka rent richting de bal. Molka schiet op doel. Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSAM 85%, psicoboys 15%.
OSAM - psicoboys 0:12

51e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka is nu in balbezit. Molka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ejukezi probeert naar een medespeler te passen. Molka is nu in balbezit. Molka passt de bal zonder na te denken. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:13

54e minuut.
Molka passt de bal zonder na te denken. Négyesi is nu in balbezit. Négyesi geeft een lange en hoge pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Négyesi geeft de bal voor. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cárdenas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ejukezi heeft problemen om de bal te vangen. Ejukezi probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Molka rent richting de bal. Molka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Molka kopt de bal weg. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:14

74e minuut.
Infante trapt de bal weg van het doel. Ejukezi kopt de bal weg. Molka rent richting de bal. Molka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:15

78e minuut.
Négyesi onderschept slim de pass. Négyesi met een sublieme pass. Molka is nu in balbezit. Molka schiet op doel. Infante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ejukezi met een sublieme pass. Molka is nu in balbezit. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Infante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:16

80e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Négyesi rent richting de bal. Négyesi geeft een lange en hoge pass. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Infante trapt de bal weg van het doel. Négyesi kopt de bal weg. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Négyesi heeft problemen om de bal te vangen. Négyesi met een sublieme pass. Ejukezi met een sublieme pass. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schneider neemt de hoekschop. Molka is nu in balbezit. Molka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ejukezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejukezi passt de bal met de wreef. Daar is Molka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molka is nu in balbezit. Molka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:17

88e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Négyesi rent richting de bal. Négyesi passt de bal met de wreef. Molka is nu in balbezit. Molka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSAM - psicoboys 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSAM 85%, psicoboys 15%.
OSAM - psicoboys 0:18