Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Carlos Team psicoboys
Liarly Tactiek ltl
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 48
good Schieten solid
adequate Passen average
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Machado passt de bal met de wreef. Brizuela is nu in balbezit. Quesada onderschept slim de pass. Urzay onderschept slim de pass. Urzay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - psicoboys 1:0

12e minuut.
Machado met een sublieme pass. Bell heeft problemen om de bal te vangen. Liput rent richting de bal. Urzay verovert de bal door een tackle van achteren. Urzay draait met de bal, schiet en ... Hekert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - psicoboys 2:0

16e minuut.
Liput raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huras komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Atance kopt de bal weg. Urzay met een sublieme pass. Daar is Loki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Hekert bokst de bal weg. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Urzay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzay schiet op doel. Hekert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - psicoboys 3:0

26e minuut.
Atance met een sublieme pass. Daar is Brizuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huras. Huras krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Urzay is nu in balbezit. Hekert met een sublieme pass. Machado met een sublieme pass. Urzay heeft problemen om de bal te vangen. Urzay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Molka is nu in balbezit. Machado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cárdenas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - psicoboys 3:1

37e minuut.
Loki geeft een hoge lob. Atance bereikt de bal nog maar net als eerste. Atance geeft een hoge lob. Castro geeft een lange en hoge pass. Brizuela krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urzay is nu in balbezit. Urzay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - psicoboys 4:1

43e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood geeft de bal voor. Ejukezi rent richting de bal. Ejukezi passt de bal in één keer door. Moen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 39%, psicoboys 61%.
San Carlos Team - psicoboys 4:1

60e minuut.
Négyesi geeft een hoge lob. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz schiet op doel. Machado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - psicoboys 4:2

64e minuut.
Manfugaz speelt de bal door. Atance is nu in balbezit. Huras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huras krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Atance raakt geblesseerd tijdens het duel. Kriško zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Loki rent richting de bal. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Atance passt de bal in één keer door. Urzay is nu in balbezit. Urzay met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - psicoboys 5:2

72e minuut.
Ejukezi verovert de bal door een tackle van achteren. Ejukezi geeft de bal voor. Manfugaz is nu in balbezit. Molka verovert de bal door een tackle van achteren. Molka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Carlos Team - psicoboys 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Carlos Team 50%, psicoboys 50%.
San Carlos Team - psicoboys 5:3