Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fox Uruca FC Avispas Veloces
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 16.3
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Schlosser passt de bal met de wreef. Mena rent richting de bal. Mena passt de bal zonder na te denken. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Mena geeft een lange en hoge pass. Daar is Schlosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walicki is nu in balbezit. Walicki schiet op doel. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 1:0

9e minuut.
Eduarte met een sublieme pass. Mena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walicki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pochet de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Schlosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlosser haalt uit met een fantastische trap. Daar is Avellaneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirro is nu in balbezit. Pirro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pochet onderschept slim de pass. Schlosser onderschept slim de pass. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser rent richting de bal. Schlosser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 2:0

16e minuut.
Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pirro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walicki is nu in balbezit. Pirro rent richting de bal. Pirro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 3:0

20e minuut.
Maita onderschept slim de pass. Maita geeft een hoge lob. Daar is Avellaneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walicki is nu in balbezit. Walicki passt de bal in één keer door. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro verovert de bal door een tackle van achteren. Pirro met een sublieme pass. Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser geeft de bal voor. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 4:0

28e minuut.
Mendy met de inworp. Carranza rent richting de bal. Schlosser verovert de bal door een tackle van achteren. Schlosser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 5:0

30e minuut.
Mena met een sublieme pass. Madrigal rent richting de bal. Pirro verovert de bal door een tackle van achteren. Pirro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Avellaneda de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pochet de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mendy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ponce bokst de bal weg.

35e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Maita onderschept slim de pass. Maita geeft een lange en hoge pass. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pirro passt de bal met de wreef. Schlosser rent richting de bal. Schlosser passt de bal in één keer door. Walicki is nu in balbezit. Walicki draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 37%, Avispas Veloces 63%.
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 6:0

46e minuut.
Pirro rent richting de bal. Walicki is nu in balbezit. Walicki passt de bal met de wreef. Pirro is nu in balbezit. Pirro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen. Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kerekes kopt de bal weg. Daar is Pirro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Walicki de bal. Walicki schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 7:0

50e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Maita onderschept slim de pass. Maita passt de bal in één keer door. Walicki is nu in balbezit. Walicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 8:0

56e minuut.
Maita geeft een hoge lob. Domínguez probeert de bal aan de voet te houden. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ... Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 9:0

59e minuut.
Maita speelt de bal door. Walicki heeft problemen om de bal te vangen. Walicki met een sublieme pass. Pirro rent richting de bal. Pirro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Maita geeft een hoge lob. Walicki is nu in balbezit. Walicki haalt uit met een fantastische trap. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 10:0

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ponce niet meer kan verder spelen. Pastora komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal in één keer door. Daar is Schlosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Walicki rent richting de bal. Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki is nu in balbezit. Schlosser is nu in balbezit. Schlosser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Pirro rent richting de bal. Pirro passt de bal met de wreef. Walicki is nu in balbezit. Walicki schiet op doel. Pastora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pochet geeft een hoge lob. Pirro rent richting de bal. Pirro passt de bal met de wreef. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 11:0

81e minuut.
Pirro passt de bal zonder na te denken. Walicki is nu in balbezit. Schlosser is nu in balbezit. Walicki rent richting de bal. Walicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mena met een snelle inworp. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal in één keer door. Maita geeft een lange en hoge pass. Walicki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena geeft de bal voor. Carranza speelt de bal door. Pirro is nu in balbezit. Pirro schiet op doel. Pastora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 23%, Avispas Veloces 77%.
Fox Uruca FC - Avispas Veloces 11:0