Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Boca Juniors FC UD Fuertes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Sansegundo rent richting de bal. Naranjo maakt een afschuwelijke overtreding. Naranjo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Herrero passt de bal in één keer door. Brota rent richting de bal. Met opzet legt Vargas zijn tegenspeler op de grond. Brota wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brota kan niet meer verder spelen. Sansegundo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salinas komt het veld opgelopen. Solórzano komt het veld opgelopen.

26e minuut.
McGregor is nu in balbezit. Herrero verovert de bal door een tackle van achteren. Herrero met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mora controleert de bal met de borst. Salinas onderschept slim de pass. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mora is nu in balbezit. Salinas begaat een overtreding. Mora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mora neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Jacobo heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boca Juniors FC - UD Fuertes 0:1

44e minuut.
Solórzano passt de bal in één keer door. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas geeft de bal voor. Klungelig pakt Solórzano de bal. Solórzano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boca Juniors FC 50%, UD Fuertes 50%.
Club Boca Juniors FC - UD Fuertes 0:1

49e minuut.
Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGregor rent richting de bal. Vargas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vargas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vargas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Arias geeft de bal voor. Laitano rent richting de bal. Anderson begaat een overtreding. Anderson krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Foster geeft een lange en hoge pass. Flores kopt de bal weg. Jacobo probeert de bal met de borst te controleren. Naranjo rent richting de bal. Naranjo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arias geeft de bal voor. Inworp. Alfaro met een snelle inworp. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Herrero met een snelle inworp. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Laitano rent richting de bal. Laitano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
McGregor met de inworp. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza passt de bal met de wreef. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Laitano speelt de bal door. Klungelig pakt Solórzano de bal. Calderón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calderón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boca Juniors FC 70%, UD Fuertes 30%.
Club Boca Juniors FC - UD Fuertes 0:1