Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monos Éticos UD Fuertes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro passt de bal zonder na te denken. Brota probeert naar een medespeler te passen. Naranjo rent richting de bal. Naranjo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monos Éticos - UD Fuertes 0:1

16e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Inworp. Mata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pino controleert de bal met de borst. Pino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pino rent richting de bal. Vidales is nu in balbezit. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino rent richting de bal. Pino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Atance verovert de bal door een tackle van achteren. Vidales onderschept slim de pass. Pino rent richting de bal. Pino haalt uit met een fantastische trap. Arce probeert de bal aan de voet te houden. De Trinidad bokst de bal weg. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monos Éticos - UD Fuertes 1:1

44e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Mora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pizarro. Pizarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monos Éticos 41%, UD Fuertes 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monos Éticos - UD Fuertes 1:1

54e minuut.
Pizarro onderschept slim de pass. Pizarro met een sublieme pass. Arce rent richting de bal. Vidales verovert de bal door een tackle van achteren. Vidales haalt uit met een fantastische trap. De Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monos Éticos - UD Fuertes 2:1

58e minuut.
Pizarro passt de bal in één keer door. Almanza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mora. Mora krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Baeza de bal onder controle te krijgen. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monos Éticos - UD Fuertes 2:2

65e minuut.
Vidales geeft de bal voor. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas probeert naar een medespeler te passen. Pino is nu in balbezit. Pino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monos Éticos - UD Fuertes 3:2

69e minuut.
Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster passt de bal in één keer door. Arce probeert naar een medespeler te passen. Brota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pino is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monos Éticos 45%, UD Fuertes 55%.
Monos Éticos - UD Fuertes 3:2