Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatos Compactos Arañas Unidos
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Pinnock passt de bal zonder na te denken. Mairena rent richting de bal. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero is nu in balbezit. Zapatero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Carbonero verovert de bal door een tackle van achteren. De Vreese bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero rent richting de bal. Zapatero geeft de bal voor. Klungelig pakt Duran de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Bonilla rent richting de bal. Bonilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Matarrita is nu in balbezit. Matarrita geeft een lange en hoge pass. Pinnock rent richting de bal. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Compactos 62%, Arañas Unidos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gatos Compactos - Arañas Unidos 0:0

50e minuut.
Daar is De Vreese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindas verovert de bal door een tackle van achteren. Vindas speelt de bal door. Daar is Duran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera met een sublieme pass. Duran rent richting de bal. Zapatero rent richting de bal. Zapatero draait met de bal, schiet en ... Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Vindas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cabrera de bal onder controle te krijgen. Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran schiet op doel. Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De Vreese kopt de bal weg. Duran is nu in balbezit. Zapatero rent richting de bal. Duran rent richting de bal. Duran haalt uit met een fantastische trap. Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Compactos 65%, Arañas Unidos 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gatos Compactos - Arañas Unidos 0:0