Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea CR Hipopótamos Éticos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tucker rent richting de bal. González onderschept slim de pass. González speelt de bal door. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
González verovert de bal door een tackle van achteren. Duran is nu in balbezit. González is nu in balbezit. Duran rent richting de bal. Duran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ulloa kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tucker geeft een hoge lob. Burtón springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tucker passt de bal met de wreef. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Tucker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchena rent richting de bal. Marchena probeert naar een medespeler te passen. Duran rent richting de bal. Duran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CR - Hipopótamos Éticos 0:1

36e minuut.
Bellido met een sublieme pass. Acevedo rent richting de bal. Burtón rent richting de bal. Burtón draait met de bal, schiet en ... Juárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea CR - Hipopótamos Éticos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea CR 52%, Hipopótamos Éticos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea CR - Hipopótamos Éticos 1:1

51e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole passt de bal zonder na te denken. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Batres is nu in balbezit. Batres passt de bal zonder na te denken. Duran rent richting de bal. Duran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea CR - Hipopótamos Éticos 1:2

61e minuut.
Marchena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brown met de inworp. Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Burtón verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Burtón heeft problemen om de bal te vangen. Burtón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea CR - Hipopótamos Éticos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea CR 51%, Hipopótamos Éticos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea CR - Hipopótamos Éticos 2:2