Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arañas Rapaces Hipopótamos Éticos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sirias rent richting de bal. Batres maakt een afschuwelijke overtreding. Sirias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sirias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Brizuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca rent richting de bal. Duran verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batres zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
González is nu in balbezit. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. González onderschept slim de pass. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Galaeno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benavides zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batres bereikt de bal nog maar net als eerste. Batres geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Carlson onderschept slim de pass. Benavides is nu in balbezit. Benavides geeft de bal voor. Carlson is nu in balbezit. Carlson haalt uit met een fantastische trap. Juárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Marchena is nu in balbezit. Batres onderschept slim de pass. Batres speelt de bal door. Carlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bellido met de inworp. Batres geeft de bal voor. Carlson rent richting de bal. Carlson haalt uit met een fantastische trap. Juárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Céspedes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benavides met een snelle inworp. Batres geeft een hoge lob. Juárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arañas Rapaces 45%, Hipopótamos Éticos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arañas Rapaces - Hipopótamos Éticos 0:0

48e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Brizuela passt de bal met de wreef. Fonseca is nu in balbezit. Duran onderschept slim de pass. Duran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sirias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tenorio met een snelle inworp. Klungelig pakt Bellido de bal. Bellido geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlson schiet op doel. Juárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arañas Rapaces - Hipopótamos Éticos 1:0

69e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido met een sublieme pass. Carlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arañas Rapaces - Hipopótamos Éticos 2:0

77e minuut.
Klungelig pakt Batres de bal. Batres geeft een lange en hoge pass. Marchena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carlson rent richting de bal. Carlson haalt uit met een fantastische trap. Juárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados geeft een hoge lob. Sánchez kopt de bal weg. Klungelig pakt Batres de bal. Batres schiet op doel. Juárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Carlson is nu in balbezit. Galaeno is nu in balbezit. Carlson onderschept slim de pass. Carlson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arañas Rapaces - Hipopótamos Éticos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arañas Rapaces 32%, Hipopótamos Éticos 68%.
Arañas Rapaces - Hipopótamos Éticos 3:0