Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guepardos Alegres Chelsea CR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Blanquedano is nu in balbezit. Lonnis verovert de bal door een tackle van achteren. Burtón is nu in balbezit. Lonnis rent richting de bal. Lonnis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jímenez speelt de bal door. Villegas controleert de bal met de borst. Lonnis rent richting de bal. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Blanquedano controleert de bal met de borst. Baca rent richting de bal. Baca speelt de bal door. Burtón rent richting de bal. Burtón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Carbonero heeft problemen om de bal te vangen. Baca is nu in balbezit. Carbonero verovert de bal door een tackle van achteren. León rent richting de bal. León schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Villegas rent richting de bal. Baca verovert de bal door een tackle van achteren. Baca probeert naar een medespeler te passen. Burtón is nu in balbezit. Burtón schiet op doel. Anderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Blanco speelt de bal door. Blanquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanquedano passt de bal zonder na te denken. Burtón rent richting de bal. Burtón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Meléndez met een sublieme pass. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona geeft de bal voor. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Burtón rent richting de bal. Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas geeft een hoge lob. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Baca verovert de bal door een tackle van achteren. Lonnis rent richting de bal. Lonnis passt de bal zonder na te denken. Burtón rent richting de bal. Burtón haalt uit met een fantastische trap. Anderson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Morales trapt de bal weg van het doel. Blanquedano kopt de bal weg. Daar is Baca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guepardos Alegres 61%, Chelsea CR 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guepardos Alegres - Chelsea CR 0:0

49e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano geeft een hoge lob. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guepardos Alegres - Chelsea CR 0:1

79e minuut.
Brown onderschept slim de pass. Brown met een sublieme pass. Jímenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtón is nu in balbezit. Burtón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baca geeft een hoge lob. Navas heeft problemen om de bal te vangen. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guepardos Alegres - Chelsea CR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guepardos Alegres 64%, Chelsea CR 36%.
Guepardos Alegres - Chelsea CR 0:2