Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saprissa-36 Hipopótamos Machacados
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Serra geeft een hoge lob. Sandí kopt de bal weg. Caballero speelt de bal door. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Hipopótamos Machacados 0:1

25e minuut.
Inworp. Calvo met een snelle inworp. Siles met een sublieme pass. Sainz rent richting de bal. Sainz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Carlson schiet op doel. Calvo kopt de bal weg. Acuña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Hipopótamos Machacados 0:2

42e minuut.
Sainz geeft de bal voor. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda geeft een lange en hoge pass. Sainz rent richting de bal. Sainz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saprissa-36 25%, Hipopótamos Machacados 75%.
Saprissa-36 - Hipopótamos Machacados 0:2

51e minuut.
Portillo met een snelle inworp. Acuña is nu in balbezit. Met opzet legt Ulloa zijn tegenspeler op de grond. Ulloa krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Acuña speelt de bal door. Caballero kan de bal niet met de borst controleren. Abbott is nu in balbezit. Abbott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sainz rent richting de bal. Ulloa onderschept slim de pass. Ulloa passt de bal met de wreef. Carlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Poveda met een sublieme pass. Sandí rent richting de bal. Myrie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Myrie krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sainz is nu in balbezit. Sainz speelt de bal door. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrie is nu in balbezit. Myrie schiet op doel. Collado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saprissa-36 41%, Hipopótamos Machacados 59%.
Saprissa-36 - Hipopótamos Machacados 0:2