Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old Guys Here Engranatges sense Closca
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Torrell rent richting de bal. Manresa onderschept slim de pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manresa verovert de bal door een tackle van achteren. Manresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Engranatges sense Closca 0:1

19e minuut.
Costes is nu in balbezit. Costes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Treserra de bal. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Old Guys Here - Engranatges sense Closca 1:1

21e minuut.
Rodrigues geeft een hoge lob. Cornellà kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carmany de bal onder controle te krijgen. Manresa rent richting de bal. Manresa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Rodrigues speelt de bal door. Klungelig pakt Treserra de bal. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats haalt uit met een fantastische trap. Bernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Fàbrega is nu in balbezit. Fàbrega met een sublieme pass. Taulats is nu in balbezit. Fàbrega is nu in balbezit. Fàbrega schiet op doel. Bernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Manresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual bereikt de bal nog maar net als eerste. Manresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual is nu in balbezit. Nagual draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cufí kopt de bal weg. Cornellà rent richting de bal. Cornellà passt de bal in één keer door. Nagual bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cornellà kopt de bal weg. Manresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual is nu in balbezit. Nagual haalt uit met een fantastische trap. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Engranatges sense Closca 1:2

39e minuut.
Fàbrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Fàbrega geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chabrier de bal. Taulats rent richting de bal. Taulats schiet op doel. Bernat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Guys Here 55%, Engranatges sense Closca 45%.
Old Guys Here - Engranatges sense Closca 1:2

58e minuut.
Carmany bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmany geeft een lange en hoge pass. Domínguez kan de bal niet met de borst controleren. Taulats is nu in balbezit. Taulats schiet op doel. Bernat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Cornellà kopt de bal weg. Nagual heeft problemen om de bal te vangen. Bazan is nu in balbezit. Nagual is nu in balbezit. Nagual draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cornellà onderschept slim de pass. Cornellà geeft een lange en hoge pass. Taulats rent richting de bal. Fàbrega is nu in balbezit. Fàbrega haalt uit met een fantastische trap. Bernat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Manresa onderschept slim de pass. Daar is Nagual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadena onderschept slim de pass. Manresa onderschept slim de pass. Manresa haalt uit met een fantastische trap. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Fàbrega verovert de bal door een tackle van achteren. Fàbrega geeft de bal voor. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Costes met een sublieme pass. Robirosa is nu in balbezit. Klungelig pakt Taulats de bal. Taulats schiet op doel. Bernat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Old Guys Here - Engranatges sense Closca 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Guys Here 38%, Engranatges sense Closca 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Old Guys Here - Engranatges sense Closca 2:2