Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Soroceni` Chişinău `Moldcarton` Glodeni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Cordunian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordunian met een sublieme pass. Buhn probeert de bal met de borst te controleren. Barladian is nu in balbezit. Barladian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ciumac met een sublieme pass. Inworp. Boubalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olăraş geeft een hoge lob. Ciaprihin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - `Moldcarton` Glodeni 1:0

30e minuut.
Berdeu verovert de bal door een tackle van achteren. Berdeu geeft de bal voor. Petelca rent richting de bal. Barladian onderschept slim de pass. Barladian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Mocanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mocanu met een sublieme pass. Barladian rent richting de bal. Barladian haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petelca de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ciumac geeft een hoge lob. Mariţoi probeert de bal met de borst te controleren. Barladian bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhn is nu in balbezit. Buhn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 48%, `Moldcarton` Glodeni 52%.
`Soroceni` Chişinău - `Moldcarton` Glodeni 1:0

46e minuut.
Barladian is nu in balbezit. Cozmalî verovert de bal door een tackle van achteren. Cozmalî passt de bal in één keer door. Ciaprihin is nu in balbezit. Ciaprihin schiet op doel. Brîncovean bokst de bal weg.

69e minuut.
Cordunian heeft problemen om de bal te vangen. Ciaprihin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordunian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozmalî onderschept slim de pass. Cozmalî schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cozmalî passt de bal zonder na te denken. Cutie rent richting de bal. Cutie geeft een lange en hoge pass. Barladian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barladian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cordunian passt de bal met de wreef. Barladian is nu in balbezit. Mariţoi maakt een afschuwelijke overtreding. Mariţoi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 41%, `Moldcarton` Glodeni 59%.
`Soroceni` Chişinău - `Moldcarton` Glodeni 1:0