Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi `Laredonax` Ungheni
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Arbuz rent richting de bal. Bidenco verovert de bal door een tackle van achteren. Bidenco speelt de bal door. Balacan is nu in balbezit. Balacan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Cangaş trapt de bal weg van het doel. Cherdevara kopt de bal weg. Bidenco is nu in balbezit. Bidenco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Arbuz kopt de bal weg. Klungelig pakt Dorgan de bal. Dorgan passt de bal in één keer door. Balacan rent richting de bal. Balacan draait met de bal, schiet en ... Doroş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Arbuz speelt de bal door. Dogolici is nu in balbezit. Badîr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badîr krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Calinin trapt de bal weg. Daru kopt de bal weg. Gavrilaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibîc verovert de bal door een tackle van achteren. Dibîc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bidenco rent richting de bal. Balacan is nu in balbezit. Bidenco met een sublieme pass. Balacan is nu in balbezit. Balacan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 34%, `Laredonax` Ungheni 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi - `Laredonax` Ungheni 0:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doroş met een harde bal richting middenveld. Badîr kopt de bal weg. Bidenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidenco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cangaş kopt de bal weg. Priveda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corcodică. Corcodică krijgt een gele kaart. Priveda raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorgan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bidenco passt de bal in één keer door. Dorgan rent richting de bal. Dorgan met een sublieme pass. Balacan rent richting de bal. Balacan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cangaş rent richting de bal. Bidenco verovert de bal door een tackle van achteren. Balacan rent richting de bal. Balacan draait met de bal, schiet en ... Doroş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi - `Laredonax` Ungheni 1:0

90e minuut.
Bulîghin rent richting de bal. Bulîghin geeft de bal voor. Cangaş probeert de bal aan de voet te houden. Balacan is nu in balbezit. Balacan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 30%, `Laredonax` Ungheni 70%.
`Trans Oil Ltd` Anenii Noi - `Laredonax` Ungheni 1:0