Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Molgranum` Basarabeasca AFC Dortmund
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Ciumacenco rent richting de bal. Scobioala verovert de bal door een tackle van achteren. Scobioala passt de bal met de wreef. Daar is Miroşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miroşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Molgranum` Basarabeasca - AFC Dortmund 1:0

13e minuut.
Afanas passt de bal met de wreef. Baldiga is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Frinea ... Strafschop! Frinea krijgt een gele kaart. Baldiga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baldiga kan niet meer verder spelen. Jolondcovschi komt het veld opgelopen. Cotroboi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Cataraga trapt de bal weg van het doel. Scobioala kopt de bal weg. Daar is Coşieru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miroşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bezdîga onderschept slim de pass. Scobioala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarschii is nu in balbezit. Scobioala verovert de bal door een tackle van achteren. Scobioala passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Molgranum` Basarabeasca 66%, AFC Dortmund 34%.
`Molgranum` Basarabeasca - AFC Dortmund 1:0

61e minuut.
Scobioala verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Bezdîga onderschept slim de pass. Scobioala is nu in balbezit. Scobioala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Molgranum` Basarabeasca - AFC Dortmund 2:0

67e minuut.
Pelinel onderschept slim de pass. Bezdîga rent richting de bal. Pelinel begaat een overtreding. Pelinel krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Miroşca haalt uit met een fantastische trap. Constantinescu kopt de bal weg. Jolondcovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordunianu verovert de bal door een tackle van achteren. Cordunianu passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Molgranum` Basarabeasca 37%, AFC Dortmund 63%.
`Molgranum` Basarabeasca - AFC Dortmund 2:0