Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Durand Fc Tacua
Attack Tactiek Ta1
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 42.3
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Montoya rent richting de bal. Xapecó onderschept slim de pass. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klemencz probeert naar een medespeler te passen. Vittori rent richting de bal. Vittori speelt de bal door. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Xapecó speelt de bal door. Rijvers rent richting de bal. Rijvers geeft de bal voor. Klungelig pakt Klemencz de bal. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:1

10e minuut.
bin Lawadin passt de bal zonder na te denken. Panaite met een sublieme pass. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers schiet op doel. Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:2

12e minuut.
Klemencz onderschept slim de pass. Vittori rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burt. Vittori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vittori neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
bin Lawadin is nu in balbezit. bin Lawadin met een sublieme pass. Xapecó met een sublieme pass. Vittori is nu in balbezit. Vittori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó rent richting de bal. Xapecó passt de bal in één keer door. Rijvers is nu in balbezit. Rijvers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rijvers heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mistr geeft een hoge lob. Klemencz rent richting de bal. Panaite met een sublieme pass. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rodriguez probeert de bal aan de voet te houden. Xapecó rent richting de bal. Xapecó passt de bal in één keer door. Klemencz heeft problemen om de bal te vangen. Klemencz draait met de bal, schiet en ... Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt Rijvers de bal. Vittori rent richting de bal. Vittori passt de bal zonder na te denken. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori verovert de bal door een tackle van achteren. Klemencz is nu in balbezit. Vittori is nu in balbezit. Vittori schiet op doel. Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Malesa verovert de bal door een tackle van achteren. Xapecó is nu in balbezit. Burt maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Burt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Samudio onderschept slim de pass. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó speelt de bal door. Rijvers is nu in balbezit. Rijvers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valdivieso met een harde bal richting middenveld. Bobeda kopt de bal weg. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori rent richting de bal. Vittori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:4

37e minuut.
Klemencz met een sublieme pass. Rijvers rent richting de bal. Xapecó speelt de bal door. Vittori heeft problemen om de bal te vangen. Vittori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
bin Lawadin kopt de bal weg. Rijvers is nu in balbezit. Pallarolas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pallarolas krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bobeda verovert de bal door een tackle van achteren. Xapecó is nu in balbezit. Xapecó passt de bal in één keer door. Rijvers is nu in balbezit. Rijvers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite onderschept slim de pass. Panaite geeft de bal voor. Klungelig pakt Rijvers de bal. Rijvers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:5

45e minuut.
Irala met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vittori met de inworp. Xapecó met een sublieme pass. Vittori geeft de bal voor. Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klemencz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durand Fc 82%, Tacua 18%.
Durand Fc - Tacua 0:6

46e minuut.
Irala speelt de bal door. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó speelt de bal door. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ferrario heeft problemen om de bal te vangen. Klemencz is nu in balbezit. Vittori rent richting de bal. Vittori schiet op doel. Valdivieso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:7

54e minuut.
Daar is Ferrario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemencz onderschept slim de pass. Klemencz met een sublieme pass. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Xapecó is nu in balbezit. Xapecó speelt de bal door. Klungelig pakt Xapecó de bal. Rijvers rent richting de bal. Rijvers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:8

57e minuut.
Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers is nu in balbezit. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Samudio passt de bal in één keer door. Xapecó heeft problemen om de bal te vangen. Xapecó met een sublieme pass. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Panaite passt de bal in één keer door. Vittori rent richting de bal. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori rent richting de bal. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Xapecó speelt de bal door. Daar is Rijvers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xapecó met een sublieme pass. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:9

70e minuut.
bin Lawadin heeft problemen om de bal te vangen. bin Lawadin met een sublieme pass. Klungelig pakt Rijvers de bal. Vittori is nu in balbezit. Vittori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:10

71e minuut.
Xapecó is nu in balbezit. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:11

76e minuut.
bin Lawadin probeert naar een medespeler te passen. Bobeda is nu in balbezit. Panaite onderschept slim de pass. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:12

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Montoya de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klemencz neemt de hoekschop. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Xapecó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vittori heeft problemen om de bal te vangen. Vittori met een sublieme pass. Klemencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:13

85e minuut.
bin Lawadin passt de bal met de wreef. Vittori is nu in balbezit. Vittori speelt de bal door. Rijvers rent richting de bal. Rijvers draait met de bal, schiet en ... Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarolas is nu in balbezit. Rijvers onderschept slim de pass. Rijvers haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Tacua 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durand Fc 87%, Tacua 13%.
Durand Fc - Tacua 0:14