Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mala_Junta FC Triunfo
Champein Tactiek Sweep
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 21
solid Schieten weak
good Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez speelt de bal door. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Szarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Thomen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Quiñónez passt de bal in één keer door. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Szarik is nu in balbezit. Szarik haalt uit met een fantastische trap. Fadul probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cáceres zal de hoekschop nemen. De Wulf kopt de bal weg. Szarik rent richting de bal. Szarik haalt uit met een fantastische trap. Thomen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Penayo verovert de bal door een tackle van achteren. Penayo passt de bal met de wreef. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cáceres kopt de bal weg. De Wulf is nu in balbezit. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă schiet op doel. Thomen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Triunfo 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Cabrera de bal. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez passt de bal met de wreef. Scappini is nu in balbezit. Scappini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Parodi probeert naar een medespeler te passen. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft de bal voor. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Szarik is nu in balbezit. Szarik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cáceres met de inworp. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf onderschept slim de pass. De Wulf haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Triunfo 2:0

36e minuut.
Scappini passt de bal in één keer door. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik probeert naar een medespeler te passen. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 44%, Triunfo 56%.
Mala_Junta FC - Triunfo 2:0

50e minuut.
Szarik is nu in balbezit. Szarik passt de bal zonder na te denken. Daar is Scappini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coronel met een sublieme pass. De Wulf geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turtă is nu in balbezit. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Triunfo 3:0

53e minuut.
De Wulf verovert de bal door een tackle van achteren. De Wulf met een sublieme pass. Scappini heeft problemen om de bal te vangen. Szarik is nu in balbezit. Szarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Triunfo 4:0

59e minuut.
Klungelig pakt de bal. Valiente rent richting de bal. Valiente geeft de bal voor. Turtă heeft problemen om de bal te vangen. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Thomen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Szarik schiet op doel. Fadul probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Scappini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez passt de bal met de wreef. Daar is Szarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Turtă rent richting de bal. Méndez rent richting de bal. De Wulf onderschept slim de pass. Turtă is nu in balbezit. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini onderschept slim de pass. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik geeft een hoge lob. Turtă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Triunfo 5:0

79e minuut.
Turtă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Scappini de bal. Scappini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Triunfo 6:0

80e minuut.
Coronel rent richting de bal. Coronel geeft een lange en hoge pass. Quiñónez rent richting de bal. Bonet is nu in balbezit. Bonet geeft de bal voor. Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Scappini is nu in balbezit. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Szarik rent richting de bal. Szarik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Turtă is nu in balbezit. Turtă passt de bal met de wreef. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Triunfo 7:0

87e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Turtă onderschept slim de pass. Elizeche rent richting de bal. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 21%, Triunfo 79%.
Mala_Junta FC - Triunfo 7:0